В живота ни има неща, които ни помагат в определен период, за да продължим напред. Те са единственото решение за този момент, те ни отвеждат от брега, пълен с опасности, до новия бряг с нови възможности. Те ни помагат да преодолеем препятствие, да се спасим от трудна ситуация, да преминем от един до друг етап от живота си и да продължим напред. Но те са били нашият спасителен сал за този момент и за тази ситуация. Не е нужно да ги носим цял живот със себе си. Просто трябва да благодарим и да се разделим с тях. Важен е пътят напред и лекотата, с която се движим по него. 

Здравейте в Пътеки
Днес ще сме в плен на Хюман дизайна, каквото и да значи той. При нас ще бъде красивата Лилия Иванова, която като консултант по вътрешна красота, ще ни разкаже що е то този дизайн за човека и с какво може да бъде полезен за нашето личностно усъвършенстване. Спокойствието, куража, вярата, надеждата и любовта, очакванията за хубаво лято и щастливи мигове ще са наш спътник и днес.

 


Ела на среща със себе си. Научи повече за Хюман дизайн и Семейни констелации. Пиши ми на: liliya.ivanova@lilsun.com или в Messenger.

Следете последните новости и събития

Recommended Posts