1. Научете се да мълчите в моменти на най-голяма турбуленция: Психичният мир и търпението са най-добрите ви съюзници по време на кризи. Покоряването на тези атрибути е част от вашата духовна еволюция.
2. Избягвайте да съдите другите хора: Вашето възприемане на външния свят е част от вътрешния ви свят. Когато говориш лошо за другите, говориш лошо за себе си. Нараняваш ги и нараняваш себе си. Затова ги обичайте и обичайте себе си.
3. Фокусирай вниманието си върху нещата, които харесваш най-много: Това, на което се съпротивляваш, продължава. Ако се фокусираш върху негативното, ще го увеличиш. Ако се фокусираш върху позитивното, ще пораснеш и ти. И какво избираш?
4. Стойте неподвижни, не че е лошо да се борите, но не забравяйте, че е само тест: Плащате стари дългове за стари действия. Затова приемете го и го оставете да тече. Колкото повече упорствате в изправяне, спокойствие и приемане, толкова повече почиствате кармата си.
5. Бъдете обнадеждени, това, което изглежда истинско, е просто лош продукт на въображението ви. Промени го!: Мислите са неща. Реалността е създадена от вашата мисъл и колективно мислене. Промени мнението си и ще промениш реалността си.
6. Простете, пуснете и освободете: Може да е трудно, но е необходимо. Тези негативни чувства са тези, които държат цикъла на кармата. Някой трябва да го счупи, започваш да го правиш!
7. Винаги говорете позитивно: Думите също формират реалността, както вашите, така и другите. Внимавайте какво казвате, бъдете позитивни утвърдителни и избирайте всяка дума много добре.
8. Медитирайте поне два пъти на ден (5 минути биха били много добро начало): Това е най-добрият начин да успокоите ума и да установите контакт с духовното си аз.
9. Визуализирайте приятни ситуации за вас и всички ваши близки: Това, което съществува в ума ви, ще се прояви във вашата реалност. Създайте тази реалност както за вас, така и за вашите близки, ще създавате щастие и ще добавите Дхарма.
10. Дари любов, независимо какво получаваш: Любовта изгражда. Любовта лекува. Любовта възстановява. Любовта е избор, а не реакция. Давайте любов, ще бъдете по-щастливи да го направите и ще спечелите в Дхарма.
🙏Пътят на Шамана

Ела на среща със себе си. Да намерим заедно тези стъпки, с които да повишиш вибрацията си
за един по-удовлетворен и изпълнен с радост живот.
Пиши ми на: liliya.ivanova@lilsun.com или в Messenger

Следете последните новости и събития

Recommended Posts