Как протича една сесия:
Продължителност на консултацията – 120 мин. Тя включва запис на разясненията по картата и още допълнителни полезни материали.
Резултатът от сесията дава възможността да осъзнаем кое е това, което ни движи напред и кое е това, което ни спира. Помага ни да изберем областите, които искаме да подобрим, да предприемем конкретните действия, чрез които да създадем пълноценния и щастлив живот, който истински обичаме и ценим.
След като приключи сесията, най-важната част е свързана с личната отговорност и това да се правят опити да се прилага прочетеното, чутото и споделеното. Всяка информация в живота е нужно да има практическо приложение, за да разпознаем през себе си нейната автентичност и да ѝ се доверим и занапред.
Какво значи да изживееш дизайна си?
Да изживееш дизайна си, природата си, сърцето си е да си свързан с тази будност и осъзнатост, за всичко това, което минава през нас като теми и енергия, която постоянно се променя. Тук сме да се научим отново да я разпознаваме, да взаимодействаме с нея благоприятно, да я наблюдаваме как влияе, да я усещаме и пускаме без да се идентифицираме с нея.
Какво най-често се случва, ако не следваш „програмата си“?
Разпиляваме енергията си. Идентифицираме се с променящата се енергия на заобикалящата ни среда. Изпитваме гняв, фрустрация, горчивина и разочарование. Разболяваме се. Взимаме емоционални решения или позволяваме на ума да управлява живота ни. Губим връзката с тялото си и неговите нужди, усещания, интуиция. Борим се. Борим се със себе си, с близките си, с живота. Забравяме най-важното, че сме тук да се радваме и да празнуваме най-ценното – сътвореното.
Всеки е роден с вграден механизъм, който му позволява да заеме успешно място в него. Трудното е, мнозинството не разбират кое е присъщото им място, не умеят да бъдат себе си. А колкото по-рано човек разбере своята истинска природа, толкова по-скоро ще стане свободен. И успешен. И богат. И каквото друго желае.
Всичко, което желаем да придобием или постигнем, е заключено в самите нас. Ра, създателя на Хюман Дизайн споделя, че тази система е съвършено духовно знание, защото дава на човешкото същество способността да приеме живота и съществуващото каквото е, постигайки съвършенството, заложено му генетично.


Ела на среща със себе си. Научи повече за Хюман дизайн и Семейни констелации. Пиши ми на: liliya.ivanova@lilsun.com или в Messenger.

Следете последните новости и събития

Recommended Posts