Тази нощ в 01:30 часа хиляди хора по света отбелязаха лятното слънцестоене, което бе по-особено от друга година, поради съвпадението му с пълнолунието – нещо, което се случва за първи път от 49 години насам..

Революцията Любов в младежките очи
20.06.2016 г.

Пълнолунието намери своя път в Стрелец и заедно с мощната енергия на лятното слънцестоене отключиха голямата промяна. Тя вече е в ход и се нарича Революция на Любовта, тъй като Венера – планетата, известна с хилядолетия, че носи хармония и любяща грижа, се е появила много близо до Слънцето от средата на април и ще продължи да бъде доста близо до 15 юли.

Пълната луна на лятното слънцестоене е само началото. След като Юпитер навлезе във Везни на 9 септември, през 10-ти октомври 2017 г. Революцията на любовта ще е в пълен ход!
Именно думата Любов е тази, която изниква в съзнанието на хората от групата на Лилия – Lilsun – Стъпки към себе си, които посрещнаха вчера вечерта слънцестоенето, хванати в кръг ръка за ръка. Осъзнатата любов, водеща до щастие и хармония обедини всички тях в общото наричане на върха на лятното слънцестоене.

Тази вечер над 200 човека направихме изключително емоционален лунен преход до Камен дел. Цялата енергия, която се усети, е свързана именно с всички ентусиасти, които направиха това изкачване. Енергията на луната, това че сме горе на върха определено зареди участниците в това преживяване. Днес е високоенергиен ден – днес се берат билките, днес се правят наричанията и ритуалите, сподели за Портал 12 Лилия – основател на групата.

 

Следете последните новости и събития

Recommended Posts