Първата стъпка е към себе си – започни с нея!
Имаш ли порив – последвай го, той ще те отведо до твоята истинска същност и природа!

Лунни създания,
Имаме радостта да ви поканим на Женския ни Празник, който се провежда два пъти месечно, около Новолуние и Пълнолуние.

Петък – 23 ноември е Пълнолуние в Телец – подходящ момент да осветим блокиращите ни вярвания и модели в темата със СЕБЕОЦЕНКАТА. Телеца е знака, който ще ни научи как да увеличим нашето СебеУважение, за да оптимизираме Дарбите, които притежаваме, създавайки материални Блага.

Творческата ни програмата е вече сътворена!
Готови ли сте ДА: рисуваме Мандала на Мечтите си, да завихрим енергията в кръг през Хорца и Пеене на любимата народна музика? Допълнително ще има упражнения и ИЗНЕНАДИ, с които да разгърнем възможностите си и да наситим 5-те си сетивата за новата седмица!

Добре дошли сте, заедно да ПРАЗНУВАМЕ усещането да си ЖЕНА.

Женската групова енергия е невероятно мощна сила за трансформация и баланс във всичките ни проявления. Свързване със скритите ни женски потенциали.

Творческата програма включва преживелищни упражнения през различните форми на изкуства – рисуване, поезия, танцуване, пеене, както и медитации, визуализации, игри, и … всевъзможни вълшебства и мистични красоти!

☼ Жените са не само половината на света, но те раждат и другата половина. Грижейки се за себе си, подкрепяйки се взаимно – успяваме да пресътворим целия свят.

Нови събития може да следите и намерите в групата Жива Луна – Стъпки към себе си 

Следете последните новости и събития

Recommended Posts